Profil triunghiular din aluminiu pentru banda LED cu difuzor negru, 2 m


Tri-Line Mini este un profil din aluminiu pentru benzi LED cu o latime maxima de 10mm. Profilul este realizat din aluminiu anodizat de înaltă calitate și are 2 metri lungime. Este un profil de colt cu dimensiuni mici de 14x16mm, care a capatat o foarte mare popularitate. Funcționează bine sub dulapurile din bucătărie, dar și ca iluminat pentru dulapuri și tavane și nișuri arhitecturale.

  Garantie

Persoane fizice - 2 ani Persoane juridice - 1 an

  Politica de livrare

Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 200 RON

  Politica de returnare

14 zile calendaristice drept de retur

42,00 lei
cu TVA
cantitate

Profilul Tri-Line Mini poate fi instalat în trei moduri. Lipindu-l cu bandă adezivă cu două fețe. Înșurubat direct pe suprafața de montare sau montat pe suporturi speciale de montare pentru profile LED.

Puteți cumpăra capace de capăt pentru profile, care sunt montate la începutul și la sfârșitul profilului pentru a-l finisa într-un mod frumos și estetic. Capacele împiedică pătrunderea prafului și umezelii în banda LED, care este montată în profil.

Merită să investești în profile LED, deoarece prelungesc durata de viață a benzii LED, datorită faptului că aluminiul disipează bine căldura, datorită căruia banda se încălzește mult mai puțin și poate străluci mult mai mult.

TRILINEMINI.TR.N.2M
40 Produse

Fisa tehnica

Clasa de protectie
IP 20
Lungime (mm)
2000
Material
Aluminiu
Finisaj
Negru

Referinta specifica

Revizuire

16 produse asemanatoare